Borzalmas látvány! Ez a fiatal lány akkorára töltette a száját, hogy már képtelen becsukni - Fotók

fotó lány plasztika száj hatalmas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves fiatal lány, Andrea hialuronsavval töltette fel ajkait, ami az elmúlt évek során már akkora lett, hogy a száját képtelen becsukni.

A bolgár Barbie, Andrea Ivanovna hatalmas ajkai miatt került a reflektorfénybe, amelyek mostanra akkorák lett, hogy a fiatal lány képtelen becsukni a száját.

Andrea Ivanova első alkalommal 2018-ban hialuronsavval töltette fel az ajkait. Jelenleg havonta kap hialuronsavas feltöltést, körülbelül 270 dolláros áron (ami átszámítva körülbelül 82 ezer forint), de ez nem akadályozza meg abban, hogy folytassa a kezeléseket.

"Az injekció után nehéz volt az evés, és pár nap után még nehezebb lett. Azt hiszem, szépek az ajkaim, szeretem őket. Nem vagyok benne biztos, hogy a világ legnagyobbjai, de azt gondolom, biztosan a legnagyobbak között vannak"

- mondta a Daily Mailnek korábban.

Andrea mindig arra vágyott, hogy különleges legyen és kitűnjön a tömegből. Emiatt nemcsak az ajkait, hanem a melleit is megnagyobbíttatta.

"A hatalmas ajkak mellett, szilikonmelleim is vannak, 600 köbcenti mindegyikben, összesen 1200 köbcenti. Emellett több sminket viselek, kedvelem a sötét, feltűnő sminket, póthajat és nagy szempillákat. Szeretem az excentrikus, extravagáns kinézetet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.