Xantus Barbara áprilisban szakított korábbi kedvesével, de úgy fest, újra eltálta őt Ámor nyila.

A színésznő volt férje, Szurdi Miklós 17 évvel volt idősebb nála, a válást követően viszont Barbara beleszeretett egy nála 13 évvel fiatalabb férfiba. Kapcsolatuk két évig tartott, de Xantus nem sokáig volt szingli: a járvány alatt megint rátalált a szerelem, kapcsolatuk néhány hónapig tartott. A színésznő legújabb, Instagramra feltöltött fotója arról árulkodik, hogy megint egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

"A férjem is mondta: neked a szerelem a legfontosabb a világon. Ezért is kellett elválnom, mert a szerelem barátsággá szelídült a húsz év alatt és én szerelmes akarok lenni. És ez örökre meg is marad

-mondta Xantus korábban a Borsnak. A közösségi oldalra kitett fotója alatt egy csomó kolléga szivecskével jelezte, mennyire örül a színésznő boldogságának. 

Bár a napilap úgy vélte, Xantus új kedvese a fotón látható férfi, a színésznő azóta cáfolta a híresztelést, és elárulta, kivel látható a közös szelfin.

 

"Az úriember egy jóbarátom és a fodrászom, Bozsi József. Azt nem tudom, mit szól a párja ehhez a kis hírhez, az enyém picit sem bánja, mert nincs"  

-írta a szingli színésznő.