Heti holdnaptár (augusztus 9-15.): történnek pozitív dolgok, akár sorsfordító pillanatok

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Újholdat követően egész héten aktívak leszünk, tesszük a dolgunkat. Aki esetleg most megy vakációzni, nem fog egyhelyben ülni, hanem megy, nézelődik, mozog, sportol. Összességében hasznos és jó eredményeket hozó napok jönnek, mindannyiunk életében történnek pozitív dolgok, akár sorsfordító pillanatok. Döntés? Válaszút? Abból rengeteg lesz, az időhúzás nem javallott. Ajánlott kockáztatni, s olyat tenni, amit eddig sosem. Karrier, tanulás terén kevés lesz a kiemelkedő pillanat, de megtervezni a jövőt, szerződést kötni kifejezetten érdemes. A hivatalos ügyek elrendezésére is adottak a körülmények.

2021. augusztus 9., hétfő az ♌ban (Növő hold, Oroszlán)

Hallgassunk a belülről érkező sugallatra. Fontos lesz a megértés és az elfogadás. Nyújtsunk békepipát egymásnak. Ki kell mondani az igazságot, ám az nem mindegy, miként tesszük ezt meg.

2021. augusztus 10., kedd a ♍ben (Növő hold, Szűz)

A növekvő Hold erővel, energiával és kitartással tölt fel, ám ez nem hozhatja magával a kapkodást és a felesleges sietséget. Lassan járva tovább érünk. Vigyázzunk a többlet energiákkal, inkább kettőt előre, aztán egyet hátra.

2021. augusztus 11., szerda a ♍ben (Növő hold, Szűz)

Pontosan az történik, aminek haszna van. Amit megcselekedtünk az elmúlt 2-3 hónapban, az ma visszaköszön. Ne kezdjünk új dolgokba, azzal törődjünk, ami lezárást, rendezést kíván.

2021. augusztus 12., csütörtök a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Tartsunk fenn magunk körül békét, nyugalmat, csendet, mert ez szolgálja leginkább az érdekeinket. Amit ma kimondunk szavakkal, amit elhatározunk, az megvalósul. Tanuljunk valami merőben újat.

2021. augusztus 13., péntek a ♎ben (Növő hold, Mérleg)

Merjünk nagyot álmodni! Energikusság jellemzi a napot, könnyedén haladunk az aktuális céljaink felé. Bármiből legyen több, azzal megbirkózunk. Feladatok? Erő? Akarat? Viták? Értetlenség? Mindenre lesz megoldás.

2021. augusztus 14., szombat a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Gondoljuk át, mit tettünk mostanság. Ha vétettünk hibát, kérjünk elnézést, és megkapjuk a megbocsátást. Ez egy igen mozgalmas, energikus nap, de ne hajtsuk túl magunkat. Annyit tegyünk csak, amennyitől nem fulladunk ki.

2021. augusztus 15., vasárnap a ♏ban (Növő hold, Skorpió)

Érzelmeinket csak óvatosan nyilvánítsuk ki, különben azzal valaki visszaélhet. Ne akarjunk senkit meggyőzni semmiről. Új dologba ne kezdjünk, várjunk vele hétfőig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.