Szikora Róbert: "Elfogadtam, hogy Isten úgy akarta, ne legyen gyerekem"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Szikora Róbert család Isten gyerekvállalás hit énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szikora Róbert bár mindig szeretett volna gyereket, elfogadta, hogy az Isten akarata más volt.

Szikora Róbert sosem titkolta, hogy mindig szerettek volna gyereket, ez mégsem adatott meg nekik. Ezzel kapcsolatos érzéseiről mesélt az énekes.

Sajnos nem adatott meg Szikora Róbertnek, hogy saját gyereke legyen. Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Az isteni akarat úgy működik, hogy arra az embernek mindig rá kell ütnie a pecsétet. Ha tehetséget kaptál, azt fejleszteni kell. A gyerekkérdésre is igaz ez. Az orvostudomány tudomány által is lehet gyerekünk, de nem tartom szerencsésnek beleavatkozni az Úr akaratába. Elfogadtam, hogy Isten úgy akarta, ne legyen gyerekem. Az alázatot komolyan kell venni, Isten akaratát pedig nem lehet megfejteni, az ő dolgaiban nem lehet kutakodni. A gyermek Isten ajándéka" – fogalmazott Szikora Róbert a Blikknek.

Az R-Go frontembere gyerekkora óta vállásos, nagyon fontosnak tarja a vallást, és rendszeresen imádkozik, úgy gondolja, hogy Isten senkiről nem mond le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.