Nem semmi: Ennyit ér Vajna Timi eljegyzési gyűrűje - Fotó

eljegyzés ára gyűrű Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Vajna Timi a minap Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt: eljegyezte őt a szerelme. Nemrég pedig az is kiderült, hogy pontosan mennyibe is került az özvegy ujjára húzott gyűrű.

Vajna Timi Instagram-oldalán jelentette be az örömhírt: eljegyezte szerelme. A gyönyörű gyűrűt is megmutatta. Vajna Timit régi-új kedvese, Zoltán Rosewood Miramar Beach-ben, amely Santa Barbarán az egyik legelegánsabb tengerparti szálloda, jegyezte el.

Barátságból született Vajna Timi és vőlegénye szerelme. Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Az üzletasszonyt váratlanul érte a lánykérés, de boldogan mondott igent. A romantikus este alatt luxus körülmények között ünnepeltek, Timi számára egy álom vált valóra. A vőlegény a gyűrűt nem egyedül, hanem hozzáértővel választotta ki. A hazai ékszerészek tíz és húszmillió forint között becsülik értékét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.