A szépségverseny, ami nem olyan, mint a többi: itt a személyes történetek is számítanak

szépségverseny endometriózis BiotechUSA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy hagyományos szépségverseny, és nem is egy fitneszverseny: a BioTechUSA Lifestyle Day nevet viselő rendezvényén nemcsak a szépség számít, hanem a személyes történetek is. 

A fittség és az egészséges életmód mellett a BioTechUSA immár ötödik alkalommal megrendezett Lifestyle Day nevet viselő eseményén a személyes történetek is a fókuszba kerültek.

Olyan hölgyeket díjaztak, akik igyekeznek egészségesen táplálkozni, sportolnak, és történetükkel motiválhatnak másokat.

Idén három kategóriában nevezhettek a hölgyek: a legfittebb lány, anyuka vagy fitneszversenyző címeket osztották ki, de a közönségkedvenceket is jutalmazták.

A versennyel ráadásul nemcsak azok nyertek, akik neveztek és elindultak, hanem minden nő. A BioTechUSA idén az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány munkáját támogatta az általuk kiegészített bevétellel, akik az endometriózissal küzdő nők számára nyújtanak segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.