L.L. Junior így használja ki az időt, amit lányával tölthet: már nem élnek egy fedél alatt

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
válás Körtvélyessy Kinga L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga kapcsolata, úgy tűnik, helyrehozhatatlanul megromlott. Ennek ellenére a gyereküket egyetértésben nevelik, hiszen mindkét szülőnek fontos, hogy a kislány elég szeretetet kapjon. Most épp édesapjával csinált programot a kislány.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga kapcsolatával nagyobb a baj, mint gondoltuk. Ugyanis volt már, hogy szakítottak, de akkor sikerült visszatalálniuk egymáshoz, ám úgy tűnik, végleg felhagytak a próbálkozással: felesége kislányukkal együtt elköltözött, és már árulják közös törökbálinti luxusotthonukat. Ráadásul áron alul és sürgősen, sorban is állnak a vevők az örökpanorámás ingatlanért.

Ugyan a kapcsolatuk nem működött, abban egyetértenek, hogy mindkettejükszámára fontos, hogy gyerekük a legnagyobb szeretetben nőjön fel. L.L. Junior meg is mutatta, mit csinálnak a kislánnyal, ha éppen vele van: a játszótéren mókáznak, ami egy ilyen csöppségnek hatalmas élmény, és ez látszik is rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.