Müller Péter: "Az ember sokkal inkább ura a lelkének, mint ahogy gondolja"

Forrás: Shutterstock -
lélek Müller Péter színészet heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A színészetben tanultam meg, hogy bármilyen lelkiállapotomat át tudom varázsolni. Tudok szívből röhögni, ha egyébként depressziós vagyok, és tudok könnyesen sírni, ha semmi okom rá. Boldog is tudok lenni, örömteli, vidám, és ha ez a szerepem, szerelmes is.

Az ember sokkal inkább ura a lelkének, mint ahogy gondolja. Ezt hívom én "mágikus pszichológiának." Amit a pszichoterápia olyan nehezen old, ha megoldja egyáltalán, az a tudattalanhoz való hozzáférés. A szorongás, a félelem, vagy akárcsak egy nyomasztó hangulat megszüntetése igen nehéz. Gyakran lehetetlen.

"Az ember sokkal inkább ura a lelkének, mint ahogy gondolja" Forrás: Shutterstock

Lényünk mélyéhez nem férünk hozzá. A lelkünk belülről irányítható. Él bennünk Valaki, aki képes rá. Úgy hívom: A Játszó. Nagyon erős. Erősebb minden gondomnál. Olyan, mint a Nap, mely eloszlatja a legsűrűbb felhőket is. Neked is van Napod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.