Elképesztő hasonlóság: Jackie Kennedy unokája éppen úgy néz ki, mint a híres nagymama

nagymama Jackie Kennedy Rose Kennedy Schlossberg First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rose Kennedy Schlossberg tekintélyes családból származik, és ezt le sem tagadhatná. Nemcsak a neve árulkodik származásáról, de a kinézete is: pontosan olyan, mint híres nagymamája, Jackie Kennedy. 

Rose Kennedy Schlossberg nem akármilyen családból származik, ugyanis John F. Kennedy és Jacqueline Kennedy unokája, valamint az amerikai japán nagykövet, Caroline Kennedy és Ed Schlossberg művész lánya.

A híres szülők és nagyszülők ellenére azonban ő távol tartotta magát a nyilvánosságtól, már amennyire egy ilyen családban ezt meg lehet tenni. Le sem tagadhatná ugyanis, kiktől származik, és nemcsak a neve a kiváltképp árulkodó, de a kinézete is. Sokak szerint ugyanis a 33 éves Rose elképesztően hasonlít Jacqueline Kennedyre.

Rose Kennedy Schlossberg (jobbra) éppen úgy néz ki, mint a híres nagymama, Jackie Kennedy (balra) Forrás: Northfoto, Youtube/Inside Edition

Rose egyébként dédnagymamájáról kapta a nevét, és az ötlet Jacqueline Kennedyé volt. Ugyan a first lady ki nem állhatta anyósát, Rose Fitzgerald Kennedyt, mégis azt javasolta, hogy az ő nevét kapja a gyerek, ezzel: "Az öreg denevér körülbelül 100 éves, szóval adjunk neki némi tiszteletet" - mondta Jackie, aki haláláig rengeteg időt töltött unokájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.