Polgár Tünde a Covid után nincs a legjobb formában, de nem érdekli. Önfeledten mosolyog a Seychelle-szigetek tengerpartján és bevállalja, hogy nem "Insta-kompatibilis" a teste.

Polgár Tünde önfeledten mosolyog legújabb Insta-fotóján, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű helyen nyaralt. A luxusfeleség azonban nem elégedett az alakjával, elmondása szerint felszedett pár kilót a Covid alatt, de megtanulta így is elfogadni magát. 

Tünde másokat is arra biztat, hogy szeressük önmagunkat úgy, ahogy vagyunk és a tökéletes test helyett inkább a boldog pillanatokra koncentráljunk.

Már nem félek megmutatni a testem, elfogadni önmagam! Meg nem emeltem a fenekem mozogni a Covid alatt, -nem vagyok rá büszke -így picit szétfolytam és növesztettem úszógumit is. Így maradt az anyutest. De nem fogok emiatt görcsölni, kiélvezem a nyár minden pillanatát! Ha nem insta-kompatibilis a testem-egye fene! Koncentálj a mosolyomra! Vagy lapozz tovább! Arra bátorítok minden nôt, hogy tanulja meg szeretni önmagàt! Ilyen vagyok Én - egy szál mosolyban, anyutestben - de boldogan! És a hangsúly az utolsón van! Ez a kép számomra egy végtelen boldog pillanat memoàrja!"

- írta a mosolygós fotó mellé, amin nagyszerűen néz ki a luxusfeleség.

 Ez is érdekelhet: Ledobta bikinifelsőjét Polgár Tünde: a medence partjáról posztolt - Fotó