Heti holdnaptár (augusztus 30. – szeptember 5.): Hiába kergetjük az aktuális álmokat, azok aligha elérhetők

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten fogyatkozóban lesz a Hold, Újholdat csak szeptember 7-én hajnalban köszönthetünk. Amennyiben minden energiátlan, lassú, semmitmondó, és még kicsit nyűgös is... az teljesen rendben van ezekben a napokban. Hiába kergetjük az aktuális álmokat, azok aligha elérhetők. Jövő héten viszont fordul a kocka, érdemes türelmesnek lenni. Hacsak nincs kényszerhelyzet, senki ne vállaljon fel olyan kihívást és feladatot, ami túl nagy kockázatokat rejt. Ami nem megy magától, azt ne erőltessük.

2021. augusztus 30., hétfő az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Nehéz nap, ezért a béke és a nyugalom megtartása a legfőbb feladat. Ajánlott a gondolkodás, alapos tervezés, az aktuális célokban való elmerülés. A mai napon a határozottságunk lehet a legjobb barátunk.

2021. augusztus 31., kedd az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Előfordulhat, hogy kifordulunk önmagunkból. Romboljuk le a régit, merjünk újat építeni, de ne azon az áron, hogy nagyobbra becsüljük a tudásunkat és eredményeinket, mint amekorák.

2021. szeptember 1., szerda a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Aki ezen a napon tágra nyílt szemekkel és kihegyezett fülekkel figyeli a környezetét, az elkerülheti a bonyodalmakat, és megleli a fényt az alagút végén. Legyél békében önmagaddal és a környezeteddel is.

2021. szeptember 2., csütörtök a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Feltétlenül összegezni kell az elmúlt napok, hetek tapasztalatait, csak így lehet tisztán látni az aktuális helyzetet. Amit ma megteszünk, abb bele kell rakni 100 százalék tudást és elhivatottságot.

2021. szeptember 3., péntek a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Jó nap, a kapkodás viszont kerülendő Kedved szerint formálhatod az eseményeket, mondj igent egy randira. Estére elfogy a szusz és az energia, ám biztosan érkeznek izgalmas hírek és lesznek jó döntések.

2021. szeptember 4., szombat a ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Kissé leterhelő nap, ha a hétvége ellenére dolgozunk, tüsténkedünk és nem akarjuk benyomni a stop-gombot. Aki ma félrebeszél vagy takargat valamit, az számoljon a gyors lebukás lehetőségével!

2021. szeptember 5., vasárnap a ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Lehet eszmét cserélni, ötletelni, de el kell kerülni a vitákat, különben abból hatalmas bonyodalom kerekedhet. Aki bátor, az belátja a közelmúlt hibáit. Valamiről lehullhat a lepel, ez pedig új irányt, épp az Újhold előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.