Az utcán él Bubik István eltitkolt szeretője: "Egy lépcsőházban húztam meg magam"

Forrás: Babits Mihály Kamaratársulat -
hajléktalan Bubik István szerető Szentandrássy Hédi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bubik István egykori szerelme, Szentandrássy Hédi az utcán tengeti mindennapjait. Lakását elárverezték és híres festőművész bátyja örökségéből sem kapott egy fillért se. 

Szentandrássy Hédi Bubik István eltitkolt szerelme volt, aki még egy kislánnyal is megajándékozta az egykori színészt. Bár a férfi titokban tartotta létezésüket, rendszeresen látogatta és támogatta eltitkolt családját.Hédi most nehéz helyzetben van, az utcán él és alkalmi munkákból próbál pénzhez jutni.

- nyilatkozta a Blikknek Hédi, aki Bubik Istvánnal közös lányát, Kincsőt is ritkán látja. Legnagyobb szívfájdalma azonban, hogy nem tudja bátyja, Szentandrássy István Kossuth-díjas festőművész örökségét gondozni. A férfi tavaly hunyt el, hagyatékát megvásárolta a a Petőfi Irodalmi Múzeum 350 millió forintért, Hédi azonban ebből egy fillért sem kapott.

Utcára került Bubik István eltitkolt családja, Szentandrássy Hédi és lánya, Kincső. Forrás: Babits Mihály Kamaratársulat

- nyilatkozta Hédi, aki a Kalóztanya nevű szórakozóhelyen egy téli este ismerte meg Bubik István. Szerelem volt első látásra, csak később derült ki, hogy a színész valójában nős.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.