Így néz ki ma az egyetlen nő, akit Freddie Mercury valaha szeretett: Íme, Mary Austin

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/All Action -
Queen Mary Austin Freddie Mercury
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie Mercury és Mary Austin közötti kötődés soha nem szűnt meg, habár a szerelmük igen. Mindig ott voltak egymás számára: nem véletlen, hogy az énekes a nőre hagyta hatalmas kastélyát, máig abban él a 70 éves Mary, gyerekeit is ott nevelte fel. 

Freddie Mercury és Mary Austin 1969-ben találkoztak először, ezután kezdtek el randevúzni, vagyis jóval azelőtt ott volt az énekes mellett, hogy a Queen ismert lett volna. 1973-ban adta ki az együttes az első albumát, ebben az évben kérte meg Freddie Mary kezét. A házasságukra sosem került sor, de útjaik soha nem váltak el egymástól. Szerelmük ugyan véget ért, de Mary a haláláig Freddie Mercury mellett maradt. Nem véletlen, hogy Freddie ráhagyta kastélyát.

A házasságukra sosem került sor, de útjaik soha nem váltak el egymástól Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/All Action

Annak idején, amikor ez kiderült, Maryt sok támadás érte, sokan nem értettek egyett azzal, hogy ő lakjon a villában, de a végrendelet világosan kimondta, hogy az övé, és azt tesz vele, amit szeretne. Freddie azonban nem akarta, hogy múzeummá alakítsák, erre Mary hiába is próbálta rábeszélni: családi otthonnak szerette volna, és azzá is vált. Mary ott nevelte fel mindkét gyerekét, még a berendezésen sem nagyon változtatott. Máig a villa az otthona, és kerüli a nyilvánosságot.

Ide kattintva nézheted meg, hogyan néz ki mostanában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.