Meghökkentő bejelentés: Három év házasság után elválik milliomos férjétől a népszerű színésznő

Forrás: Shutterstock -
bejelentés színésznő válás kaley Cuoco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban váratlan bejelentést tett a népszerű színésznő, Kaley Cuoco és férje, Karl Cook: három év házasság után, külön utakon folytatják a jövőben.

A legtöbben az Agymenők című sorozatból ismerhetik Kaley Cuocot, ahol Pennyt alakította. A színésznő korábban egyszer volt házas. Első férjét, Ryan Sweetinget a milliomos Carl Cook miatt hagyta el, akivel aztán házasságot is kötött 2018-ban.

Bár eddig úgy tűnt, hogy nagyon boldogok együtt, nemrég azonban váratlan bejelentést tettek: három év házasság után elválnak útjaik.

Az elmúlt időszakban mindketten rendkíül elfoglaltak voltak, ami biztosan nem tett jót a magánéletüknek.

A pár egy közös nyilatkozatot adott ki a People magazin részére, hogy ne pletykákból derüljön fény a válásukra. A nyilatkozatban többek között leírták, hogy nem szeretnének további részleteket megosztani és kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben a privát szférájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.