Megrázó vallomás: nemi erőszakban vesztette el a szüzességét az énekesnő

szüzesség Sophie Ellis-Bextor énekesnő popsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit énekesnő most először beszélt a traumatikus élményről.

A 42 éves brit énekesnő, Sophie Ellis-Bextor most először beszélt arról, hogy 17 évesen egy nála két évvel idősebb zenész megerőszakolta, és így vesztette el a szüzességét. A tinédzser Sophie egy buliban ismerte meg a nála 12 évvel idősebb fiút, aki azzal a szöveggel csalta fel magához, hogy megmutatja a történelemkönyveit.

"Jim és én csókolózni kezdtünk, amire pedig észbe kaptam, már az ágyában voltunk, ő pedig levette a bugyimat. Hallottam magam, amint azt mondom neki, hogy "Ne" és "Nem akarom megtenni", de nem számított. Nem hallgatott rám és szexelt velem. Utána nagyon szégyelltem magam. Így vesztettem el a szüzességemet. Emlékszem, ott feküdtem és bámultam a könyvespolcát, miközben azt gondoltam magamban: most engednem kell, hogy megtörténjen"

Sophie Ellis-Bextor döbbenetes vallomást tett. Forrás: Instagram,Sophie Ellis-Bextor

Az ötgyermekes énekesnő új, Spinning Plates című könyvében fedte fel titkát, amelyben arról is írt, hogy sokáig fel sem fogta, hogy ez nemi erőszak, hiszen a partnere nem fizikailag volt erőszakos, de már tudja, hogy ez is az volt -írja a The Sun cikke alapján a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.