Súlyos hiba miatt kell távoznia a TV2 sztárjának - Videó

videó Séfek séfe hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon nagy hibát követett el Majorosi Péter a Séfek séfe műsorában, ami után a a három séf egyöntetű döntése alapján távoznia kellett a show-ból.

Hatalmas nyomás alatt vannak a versenyzők a Séfek séfe című műsorban, szerdán volt az utolsó lehetőségük arra, hogy bekerüljenek valamelyik sztárséf csapatába.

Majorosi Péterre nem volt jó hatással a stressz és a feszültség, ugyanis óriási hibát követett el főzés közben. Péter letett a földre egy éles kést, amibe bárki belerúghatott vagy léphetett volna, ezzel súlyos sérülést szerezve magának. Krausz Gáborék azonnal észrevették a vészhelyzetet, de hiába kérdezték ki felel ezért, nem jött válasz.

A kötények kiosztásakor a műsor szerkesztői visszajátszották a korábban történteket, és így kiderült, hogy Majorosi Péter tette le a kést a földre. Súlyos tettéért a három séf egyöntetű döntése alapján távoznia kellett a show-ból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.