Válik 27 évvel fiatalabb párjától az egykori focisztár: ez volt az ötödik házassága

Lothar Matthäus válás ötödik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötödik házassága is véget ért Lothar Matthäusnak, aki már hónapok óta külön él 27 évvel fiatalabb kedvesétől, Anastasiától. 

Ötödjére is a válás mellett döntött a magyar fociválogatott volt szövetségi kapitánya, Lothar Matthäus.

A 60 éves egykori focistát egy görög szigeten nemrég kapták lencsevégre, ahol egy fiatal lány társaságában múlatta az időt. Az hamar kiderült, hogy a csinos szépség nem Lothar felesége, ezután kezdődtek el a pletykák: vajon válik-e az álompár.

A Bild német magazin megkérdezte az egykori focistát, aki bevallotta hogy január óta nem él együtt a feleségével.

"Senki nem kérdezgetett eddig minket, mi pedig nem kötjük az emberek orrára a magánéletünket. Egy bizonyos ponton túl rájöttünk, hogy érdekeink túlságosan eltávolodtak egymástól. Minden egyéb részlet magánügy, amihez senkinek semmi köze.

Röviden ennyi, nem volt vita, más partnerek. Jól kijövünk egymással, és továbbra is barátok vagyunk. Számunkra a legfontosabb, hogy Milannal minden rendben legyen. Egyikünk sem szeretne többet mondani erről" - magyarázta Lothar, akinek volt feleségével közös gyermeke, a hétéves Milan mindennél fontosabb.

A lap megkereste Anastasiát, aki megerősítette a hírt, és reagált volt férje tengerparti kiruccanására is.

"Ez közös döntésünk volt. Nem is oldhattuk volna meg jobban, minden békésen ment. Lothar több mint fél évig volt egyedül, szabad, azt csinál, amit akar. Részemről ez teljesen rendben van, és én is jól vagyok" - tette hozzá.

A csinos fiatal lánnyal készült közös fotókra az alábbiakat reagálta Lothar.

"Csak néhány hete ismerjük egymást. Túl korai lenne többet mondanom."

Hét év után vége a magyar színész kapcsolatának: "Megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.