Étlen-szomjan dolgoztatták az esküvői fotóst, aki bosszúból kitörölte az összes képet

esküvő fotós esküvői fotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégen látott napvilágot annak a kutyakozmetikusnak a sztorija, ami egészen megdöbbentette a közvéleményt.

Az eredeti szakmáját tekintve kutyakozmetikusként dolgozó hobbifotóst egy barátja kérte fel arra, hogy a közelgő esküvőjén legyen ő az esküvői fotós.

A kozmetikust meglepte az ajánlat, de a közösségi oldalára feltöltött fotók önmagukért beszélnek, így kapva kapott a kínálkozó lehetőségen és elfogadta azt- írja a a Redditen a kutyakozmetikus.

Ám arra nem számított, hogy étlen-szomjan kell végiggüriznie az esküvőn. A munkát délelőtt 11 és este 19:30 között kellett elvégeznie, tikkasztó hőségben kellett helytállnia. Amikor a fogadáson felszolgálták a vacsorát és szeretett volna harapni néhány falatot, a vőlegény megtiltotta, hogy asztalhoz üljön és megfenyegette, hogy nem kapja meg a 250 dollárt, ha nem végzi tovább a munkáját.

Amikor a fotós megkérdezte tőle, hogy biztos-e a kijelentésében, a vőlegény azt mondta, hogy igen. Erre a fotós az összes fotót kitörölte.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.