Cooky és felesége, Debóra estek ki a legutóbbi Dancing with the Stars adásából. Az adás nemcsak a kiesés miatt volt keserű Cooky-ék számára, hanem azért is, mert a zsűri azt is bírálta, hogy Cooky és Debi a gyerekeiket is bevonták a produkcióba

Bereczki Zoltán és Cooky között akadt némi feszültség, amikor Bereczki Zoltán szóvá tette, hogy a házaspár a gyermekeit is bevonta a produkcióba. Cooky teljesen kiakadt és a Blikkben üzent a zsűritagnak: "Én sem adok másnak gyereknevelési tanácsokat, így senki ne szóljon bele, hogyan neveljük a gyerekeket!"

Bereczki Zoltán megbántotta azzal Cooky-t és feleségét, hogy szerinte nem kellett volna bevonniuk a gyerekeket a produkcióba.Forrás: sajtoszoba.tv

 Cooky azonban nem haragtartó, ezért feleségével együtt úgy döntöttek, hogy megkeresik a színészt a show szünetében és megbeszélik vele ezt a nézeteltérést. 

Vittünk Zolinak süteményt, hogy megbeszéljük a történteket. Volt egy kis piszkálódás, de az ember azt piszkálja, akit szeret. Én nem tudok senkire haragudni"

- mondta a rádiós.

Bereczki Zoltán a Life Tv Ébredj velünk című műsorában beszélt arról, hogy ő sem szeretett volna a házaspár lelkébe gázolni, így a sütievés közben megbeszélték, hogy félreértés történt, és nincs harag.