Bereczki Zoltánék komoly döntést hoztak újszülött kislányukkal kapcsolatban: hiába várnak erre a rajongók

Forrás: Bereczki Zoltán/Instagram -
Bereczki Zoltán flóra kislánya Bata Éva közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán kedvese, Bata Éva augusztus elején adott életet közös gyermeküknek, Flórának, akivel kapcsolatban a szülők úgy határoztak, hogy soha nem fogják őt megmutatni a nyilvánosságnak.

Bereczki Zoltánról és Bata Éváról egyáltalán nem látni közös fotót a közösségi oldalakon, a közös életükről sem osztanak meg pillanatokat. Ezeknek nyomós oka van, ugyanis a sztárpár már a kapcsolatuk elején elhatározta, hogy közös életüket megtartják maguknak, nem engedik be a nyilvánosságot a mindennapjaikba.

Bereczkiék életében hatalmas mérföldkő kislányuk, Flóra megszületése, akiről szintén nem posztoltak még fotót a rajongóknak. Ez a jövőben is így fog maradni, ugyanis a szülők eldöntötték, hogy nem fogják mutogatni közös gyermeküket.

Bereczki Zoltán és Bata Éva eldöntötték, hogy nem fogják megmutatni kislányukat Forrás: Bereczki Zoltán/Instagram

"Mindketten sokat dolgoztak, dolgoznak azért, hogy ennyire elismertek, közkedveltek legyenek, de népszerűségüket továbbra is a munkájukkal és nem a cuki gyerekfotókkal szeretnék növelni. Zoli nagyobbik lányát, Zorkát sem posztolgatja, és ezt is megértették az őt követők"

– mondta a Best magazinnak a pár közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.