"Majdnem mindnek válságban van a házassága!" - Pataki Zita nem kímélte a Nyerő páros résztvevőit

Forrás: RTL Klub -
házasság kritika Nyerő páros válság Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita és párja, Attila maradt alul a harmadik szimpátiaszavazáson, így nekik kellett távozniuk a Nyerő páros című műsorból. 

Pataki Zita és párja, Attila gyűjtötte a legkevesebb pénzt a Nyerő páros harmadik játékában, így a leggyengébben teljesítő Kárpáti Rebekáékkal együtt ők kerültek a veszélyzónába. A szimpátiaszavazáson egyedül Molnár Gusztiék álltak melléjük, így véget ért számukra a játék.

Pataki Zita és férje kiestek a játékból, de az időjóst megnyugtatta, hogy az ő házassága töretlen, míg a többiek kapcsolata válságban van. Forrás: RTL Klub

Az időjós nem keseredett el, helyette inkább még jól beszólt a játékban maradt versenyzőknek.

- jelentette ki Pataki Zita, aki számára megnyugvás, hogy bár kiestek férjével, az ő házasságuk szerencsére töretlen. Nem ez volt az első eset, hogy Zita beszólt a többieknek. Korábban azzal vádolta a fiatalabb játékosokat, hogy olyan a testük, mint egy árucikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.