Britney Spears nemrégen Van Gogh kiállításon járt, ahol ritkán látott fiai is megjelentek. Az énekesnő büszkén fotózkodott a 16 éves Sean Prestonnal és a 15 éves Jayden Jamessel, akik csak elvétve szerepelnek édesanyjuk közösségi oldalán: ezúttal azonban kivételt tettek. 

Az énekesnő -aki nemrég szabadult apja gyámsága alól- a kiállításról egy videót is megosztott az Instagram oldalán.

„A gyerekeim és én ellátogattunk a csodálatos kiállításra. Annyira szuper volt! Természetesen nem járok el sokat otthonról, ezért is voltam izgatott. Olyan emberekkel mentem, akik nem nevetnek ki, ha valami butaságot mondok. A videó végén én és egy barátom táncolunk a zenére... ne aggódjatok, VIP volt az egész, úgyhogy senki sem volt ott rajtunk kívül. Sokat játszottunk! Köszönjük!" - írja a posztjában az énekesnő.

Az énekesnő Instagram oldalán nagyon ritkán találkozunk  tinédzser korú fiaival, a 16 éves Sean Prestonnal és a 15 éves Jayden Jamessel, akik úgy döntöttek: nem szeretnének szerepelni édesanyjuk közösségi oldalain. A fiúk is részt vettek a kiállításon, ám a róluk készült fotón maszkkal takarták el az arcukat, és nem sokkal később a posztolás után az énekesnő törölte a bejegyzést - írja  a People magazin.

Britney Spears a 16 éves Sean Prestonnal és a 15 éves Jayden JamesselForrás: Instagram/Britney Spears