Hatalmasat nőttek Britney Spears gyerekei - Így néznek ki most!

Forrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson -
fiú Britney Spears gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears manapság tökéletesre gyúrt testéről, edzéseiről szokott képeket posztolni a közösségi oldalán, most azonban egy családi fotóval lepte meg rajongóit. 

Az énekesnő fiai bizony nagyot nőttek, Sean 13, Jayden 12 éves, és lassan anyukájukat is túlnövik. A képnek nemcsak Britney követői örültek, de maga az énekesnő is, ugyanis a kép mellett megemlítette, hogy amióta nagyok lettek a fiúk, nem nagyon szeretnek fotózkodni. Britney egyébként Disneylandben járt a fiúkkal, ott töltöttek el egy felhőtlen családi napot.

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia - Szívmelengető fotó!http://www.life.hu/csalad/20190805-hatalmasat-nott-szabo-zsofi-kisfia.htmlNem lehet betelni Szabó Zsófi Instagramra posztolt képeivel, de különösen a tündéri kisfiával, a már másfél éves Mendellel. Család--Közös fotót posztolt a lányával, Emmával Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/csalad/20190805-kozos-fotot-posztolt-lanyaval-emmaval-jakupcsek-gabriella-musorvezeto.htmlSzinte soha nem posztol a lányáról a közösségi oldalon, ám most kivételt tett, és megmutatta a tízéves lányát, Emmát. Család--Megható sorokkal köszöntötte kisfiát Ördög Nóra: ötéves lett Vencelhttp://www.life.hu/csalad/20190805-ordog-nora-kisfia-vencel-5-eves-lett.htmlÖrdög Nóra és családja a Balatonnál töltötte a hétvégét, a Paloznaki Jazzpiknikről több fotót is posztolt a műsorvezető. De nemcsak arról, ahogy a férjével élvezik a zenei kínálatot, hanem a kisfiát, Vencelt is onnan köszöntötte fel. CsaládOrigoHíres színésznők, akik több mint 10 éve élnek boldog házasságbanhttp://www.life.hu/csalad/20190730-hires-szinesznok-akik-tobb-mint-10-eve-elnek-boldog-hazassagban.htmlA hosszú, boldog és kiegyensúlyozott házasságnak ára van. Rengeteg energia, odafigyelés és újbóli egymásra találások sorozata az, ami valóban tartóssá tudja tenni két ember elköteleződését. Erre mutatnak kiváló példát ismert színésznők és természetesen férjeik, akik nem mind szakmabeliek. CsaládOrigoKiderült: kislánya lesz Tóth Gabinak és Krausz Gábornakhttp://www.life.hu/csalad/20190801-kiderult-kislanya-lesz-toth-gabinak-es-krausz-gabornak.htmlHatalmas boldogságban éli életét Tóth Gabi, aki nem sokkal a lánykérés után tudta meg: csodával határos módon kisbabát vár. CsaládOrigoMegszülettek Mikler Roland kézilabdázó ikreihttp://www.life.hu/csalad/20190731-megszulettek-mikler-roland-kezilabdazo-ikrei.htmlA vártnál kissé korábban születtek meg Mikler Roland kézilabdázó és felesége ikrei. A sportoló a közösségi oldalán osztotta meg a hírt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.