"Tudtam, hogy nem látom többet" -édesapja haláláról vallott Gundel Takács Gábor

Forrás: TV2 -
műsorvezető Gundel Takács Gábor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gundel Takács Gábor szívszorító emléket osztott meg édesapja korai haláláról, aki néhány héttel az 55. születésnapja előtt halt meg. A műsorvezető elmondása szerint édesapja nem vigyázott az egészségére. 

A népszerű műsorvezető a Life TV-n ma 22 órakor látható Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban vallott édesapja tragédiájáról.

"Ahogy közeledtem ehhez a korhoz, kiszámoltam, melyik nap leszek annyi idős, mint amikor az édesapám meghalt" – kezdte Gundel Takács Gábor, és bevallotta, tartott attól, milyen lesz túlélnie az édesapját, de végül érdekes megállapításra jutott.

Gundel Takács Gábor régi sebeket tépett fel a vallomásával Forrás: TV2

"Lehetett rá számítani, hogy meghal. Amikor utoljára bent voltam nála a kórházban, tudtam, nem látom többet. Akkor már olyan állapotban volt, hogy nem lehetett vele kommunikálni.

A család tudta, hogy ha nem változtat az életmódján, idő előtt ragadja el a halál. Bármennyire szerették volna, hogy még együtt lehessenek, nem tudtak helyette cselekedni. Apa pedig nem akart változtatni"

-mondta Gundel Takács Gábor, aki azt is elárulta édesapjáról, hogy nagyon szeretett enni, jókat borozgatott, mindennek megadta a módját, viszont erős dohányos volt, és nem sikerült időben letennie a cigarettát.

"Nagyon erős dohányos volt. Köhögött és nemegyszer előfordult, hogy csak az utolsó pillanatban vett levegőt. Megfagyott a levegő a szobában, hogy mikor kap levegőt. És valahogy mindig kapott, és röhögött, hogy: „hülyék vagytok. Egyszer halálfélelmem volt, mert nem jött el a pillanat, hogy na, most vesz levegőt. Akkor ő is megijedt és soha többé nem cigarettázott" – idézte fel a műsorvezető egyik emlékképét édesapjáról, ami ugyan fájó a számára, mégsem haragszik rá.

"El tudtam engedni, mert hosszú idő volt rá, hogy elbúcsúzzunk egymástól. Nem volt hívő ember, meg spirituális, de a végén beszélgettünk róla, hogy én mit gondolok erről. Édesanyám sem haragszik rá, a mai napig szeretettel beszél róla, pedig itt hagyta őt nagyon fiatalon. 52 éves volt anyám, amikor apám meghalt."

Korábban egy szívéhez közel álló barátja elvesztéséről mesélt: Gyászol Gundel Takács Gábor: elvesztette jó barátját

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.