Meglepő: Meghan Markle ezúttal a fizetett szabadságokért harcol

Meghan Markle brit királyi család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle ezúttal nagy fába végta a fejszéjét, hiszen célként tűzte ki maga elé, hogy fizetett szabadságot harcoljon ki azoknak, akik kisbabát szeretnének vállalni, vagy beteg családtagot gondoznak.

Meghan - annak ellenére, hogy mostanában sokan támadják- elszánt és ragaszkodik az elképzeléseihez. Shelley Moore Capito, Susan Collins és Kirsten Gillibrand szenátorok is állítják, hogy Meghan telefonon kereste őket - írja a Blikk Rúzs.

„Örültem, hogy beszélhettem vele. De engem jobban érdekel, mit mondanak erről a maine-i emberek" – nyilatkozta Collins a Politico-nak.

„Nagy meglepetésemre felhívott a magánvonalamon, és Sussex hercegnéjeként mutatkozott be, ami kissé ironikus."

Meghan úgy, mint máskor, most is kitartóan harcol az elképzeléseiért. Forrás: Samir Hussein/WireImage/2020 Samir Hussein/Samir Hussein

„Meghan része akar lenni egy munkacsoportnak, hogy hosszú távon a fizetett szabadságért dolgozzon, és az is lesz. Akár most, akár később, tagja lesz egy olyan női csoportnak, amely remélhetőleg ezen fog dolgozni" – mondta Kirsten Gillibrand.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.