Gyurta Dani romantikus meglepetéssel köszöntötte menyasszonyát, Iszak Esztit

Iszak Eszter Gyurta Dániel menyasszony Gyurta Dániel menyasszonya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerelem nem ismer határokat. Gyurta Dániel és Iszak Eszti elválaszthatatlanok és minden pillanatot kiélveznek egymással. Az együtt töltött idő ajándék, így most Rómába látogattak el romantikázni, ahol megünnepelték Eszti születésnapját.

Iszak Eszter most Rómából jelentkezett be követőinek, ahol egy elegáns étteremben ünnepelte vőlegényével, az olimpikon úszó Gyurta Dániellel a 34. születésnapját. Az ünneplésen egy gyönyörű, lila, szatén ruhát visel. A modell ragyog a boldogságtól. A képen az a pillanat látható, amint éppen megérkezik a tűzijátékkal megtűzdelt köszöntő desszertje, rajta a Boldog születésnapot! felirattal. Fotója mellé azt írt:

Gyurta Dani egyébként szemmel láthatóan a tenyerén hordozza Esztit. Még az év elején megtörtént a lánykérés, ha pedig maradnak a hagyományoknál, akkor hamarosan a házasságuk is megköttetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.