Gyanús! Minden jel arra mutat, hogy Lékai-Kiss Ramóna pocakja gömbölyödik

terhesség Lékai-Kiss Ramóna Dancing with the Stars család Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szemfüles rajongók hetek óta figyelik a műsorvezetőnőt, hátha titkolt terhességét fel tudják fedezni. Lékai-Kiss Ramóna nyíltan még nem válaszolt, de a fotók mást mondanak. 

Lékai-Kiss Ramóna lehetséges terhességétől zeng az internet. Hetek óta arra kiváncsiak a rajongók: valóban várandós kedvenc műsorvezetőjük, vagy ez csak ámítás? Igaz, tett arra utalást, hogy szeretné, ha kisfiának lenne testvére, de pontos információt a családbővítésről még nem osztott meg.

A követőket néhány hete lázban tartja a kérdés, és mindent megtesznek, hogy választ kapjanak. Egyet már bizonyosan kiszúrtak: a Dacing with the Stars felvételein többször is láthattunk oldalról készített felvételeket a műsorvezetőnőről: ahhoz pedig szerintük kétség sem fér, hogy a fotókon a pocak láthatóan gömbölyödik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.