Kiderült, miért szakított Camila Cabello és Shawn Mendes: hirtelen fordultak rosszra a dolgok

sztárpár Shawn Mendes párkapcsolat Camila Cabello szakítás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, Shawn Mendes és Camilla Cabello két év után szakítottak. Most az is kiderült, miért dönthettek a szétválás mellett.

A 23 éves Shawn Mendes és a 24 éves Camila Cabello november közepén jelentették be, hogy két év után véget ért a kapcsolatuk. Az álompárként emlegetett szerelmesek barátként váltak el egymástól, de a szakítás okáról egyelőre nem beszéltek.

A People magazin most a legújabb cikkében a miértekről számolt be. Ahogy írják, az elmúlt hónapokban, részben a pandémia miatt nagyon stabil volt a sztárok kapcsolata, ám miután egyik pillanatról a másikra eltörölték a korlátozásokat, és újra beindult az élet, hirtelen minden rosszra fordult.

Shawn és Camila annyit dolgoztak, hogy nem maradt idejük egymásra, és mivel mindkettejük karrierje más úton halad, belátták, hogy jobb, ha barátként folytatják.

Két év után szakított a sztárpár. Forrás: Getty ImagesJohn Shearer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.