Hosszú hetek óta nincs hír az Omega frontemberének állapotáról. A hírzárlat azonban nem véletlen, maga Kóbor János kérte, hogy semmit se áruljanak el róla, amíg fel nem épül. Sokan pedig már a hazatérésére készülnek.

Németh Nyiba Sándor, egykori válogatott magyar birkózó, a Magyar Rocklegendák Vándorkiállítás megalkotója különleges ajándékkal lepné meg a kórházból hazatérő Kóbor Jánost.

"Szomorúan értesültem arról, hogy Meckyt betegen szállították klinikára" – mondta Nyiba, akit nem csak sportolóként, hanem költőként is számon tartanak. "Mivel a napokban nyitottuk meg Szolnokon az általam gardírozott Magyar Rocklegendák Vándorkiállítást, két festményt is rendeltünk Jánosról."

Az egyik festmény, amit most készítettek az Omega frontemberérőlForrás: Bors

Az egyiket Pintér Miklós Krúdy Díszokleveles művész készítette, továbbá egy hasonlóan remek portrét alkotott Kóborról Bitári István festő, grafikus.

"Remélem, hamarosan ismét törökbálinti otthonában köszönthetjük a zenészt. Megvárom az alkalmas napot, és személyesen adom át a Pintér-féle festményt, a másik pedig örökre a Magyar Rocklegendák kiállítás tulajdonában marad" – mesélte a Borsnak Nyiba.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!
Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!