Zimány Linda nem tudja levetkőzni a múltját, bíróságon kerültek elő a Playboy-fotói

Forrás: Red Lemon Media -
Playboy ügyvéd Zimány Linda bíróság Zimány Linda Playboy fotói
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell és műsorvezető szeretné, ha az emberek már nem a celebet látnák benne, de bármennyire is igyekszik, mindig elő fog kerülni a múltja. Arra azonban ő sem számított, hogy új munkájában ezzel fogják támadni.

Linda 2014-ben szerezte meg jogász diplomáját és hét éve aktívan gyakorolja is szakmáját. Igyekszik levetkőzni a róla kialakított celeb-képet, ám a legváratlanabb helyeken emlegetik fel, hogy egykor ledobta a textilt. Egy interjúban idézte fel nemrég, hogy ügyvédként támadták modellkarrierje miatt.

Forrás: Red Lemon Media

- mesélte Linda, aki hozzátette, hogy megkérte a bírót, vegyék semmisnek a kollégája megjegyzését, mert ez inkább ügyvédtársának kellemetlen, nem pedig neki. A bíró helyt adott Linda felszólalásának - írta meg a Bors az esetet.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.