Vérig sértve hagyta faképnél Tóth Dávidot A Nagy Ő egyik versenyzője - Videó

videó Tóth Dávid sértődés A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Ő című műsorban Tóth Dávid keresi a szerelmet, de mint mindig a párkeresés során, itt is van dráma, féltékenykedés és csalódottság. 

Tóth Dávid lepődött meg a legjobban, amikor kiderült, hogy két új lány érkezett A Nagy Ő című műsorba. Dávidnak el kellett döntenie, hogy szeretné-e az új lányokat jobban megismerni, ehhez viszont haza kellett küldenie két lányt a már bent lévők közül.

Hogy Evelint bent tartsa a házban, választása Dorkára esett, aki nem kapott túl sok lehetőséget az ismerkedésre. A lánynak érthető módon rosszul esett, hogy Dávid leváltotta őt, és vérig sértve odavágta Dávidnak, hogy nem kíván elköszönni, majd elviharzott a helyszínről.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.