Ritka alkalom: megmutatta egyetlen fiúunokáját a TV2 sztárja - Fotó

Forrás: Facebook/Németh Lajos meteorológus -
Németh Lajos nagyszülő unoka pingpong Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos ötszörös nagypapa, négy lányunokával és egyetlen fiúunokával büszkélkedhet, akivel Finnországban élő lánya ajándékozta meg.

Németh Lajos múlt héten utazott Finnországba lányához és családjához. Az időjós igyekszik minden percet kihasználni unokáival. Facebook-oldalán megosztott egy fotót, amelyen egyetlen fiúunokájával szerepel - természetesen azért egy kis időjárás-jelentést is belecsempészett a posztba:

"Emil az öt unokám közül a harmadik, az egyetlen fiú. "Sajnos" túl jól pingpongozik. Egyre nagyobb bajban vagyok, ha suli után kihív egy meccsre. Lassan figyelem innen Finnországból is, hogy fehér lehet-e a karácsony. Egyelőre a helyzet nem reménytelen" – írta a képhez.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.