Alec Baldwin lepisszegte vajúdó feleségét Hilaria Baldwin vajúdás Alec Baldwin Alec Baldwin felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humoráról is ismert népszerű színész, Alec Baldwin az elmúlt hónapokban egy szörnyű tragédia miatt került a címlapokra. Új filmjének forgatásán éles töltény került a kellékfegyverbe, és miután meghúzta a ravaszt, a golyó végzett egyik kollégájával.

A színész az eset óta alig lép a nyilvánosság elé, sőt családjával vidékre is költöztek, hogy az ügy tárgyalásáig nyugalomban tudjanak élni. Alec felesége, Hilaria Baldwin a napokban azonban sokkolta a közvéleményt. A közösségi oldalán ugyanis megosztott egy történetet férjéről, amit azóta már letörölt.

Hilaria egy olyan cikket posztolt, amiben egy hölgy arról ír, hogy a férje szülés közben lepisszegte őt, hogy vajúdjon csendesebben. A nő ekkor tudta, hogy véget kell vetnie a házasságának. Hilaria pontosan ilyen esetről mesélt követőinek, Alec ugyanis szóról szóra hasonlóképp cselekedett.

Hilaria jóban-rosszban kitart férje mellett Forrás: AFP/Angela Weiss

– mordult feleségére az éppen telefonáló színész, miközben Hilaria épp második közös gyermekükkel vajúdott.

„Abban a pillanatban, hogy kimondta, rájött, mennyire bunkó volt, és visszarettent. Most inkább megkímélek mindenkit attól, hogy mi volt a reakcióm. De soha többé nem fordult ez elő még egyszer" – emlékezett vissza Hilaria, aki most, a legnagyobb baj közepette is kitart férje mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.