Dobó Kata arca teljesen megváltozott édesapja halála után

Dobó Kata gyászidőszak hámlás Lilu bőrhámlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata Lilunak mesélt arról, hogyan megváltozott az arca, miután édesapja elhunyt. Végül sminkese segített neki abban, hogy visszanyerje megszokott külsejét.

Dobó Kata a Liluland vendége volt, ahol Lilunak a bőrápolási és sminkelési szokásai mellett arról is mesélt, hogy mennyire megváltozott az arca, amikor évekkel ezelőtt elhunyt az édesapja.- írja a Bors.

Dobó Katát nagyon megrázta édesapja halála. Fotó: Szabó Gábor - Origo

- mesélte Kata, aki azonnal elment a bőrgyógyászhoz, aki szteroidos krémet akart felírni neki, ő viszont a szteroidos kezelést nem akarta elkezdeni. Végül a sminkese mentette meg a helyzetet, ő ajánlott olyan kezelést, mely elmulasztotta a bőrhámlást.

Dobó Kata nemrég beszélt arról, hogy szegény családban nőtt fel, édesapja azonban mindig igyekezett a kedvében járni. Például már nagyon régóta vágyott egy farmernadrágra, így, amikor a jég szétverte édesapja autóját, ő a biztosítási pénzből nem az autót javíttatta meg, hanem megvette Katának a hőn áhított nadrágot.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.