vacsorázz Balázs Andival Balázs Andi magányos emberek karácsonykor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony az év legjobban várt ünnepe, azonban nem mindenki számára boldog időszak. Sokak asztalára ilyenkor sem kerül meleg étel, és magányosan töltik december utolsó napjait. Mivel mindenkin nem tud segíteni, a népszerű magyar színésznő pár embernek mégis szeretné örömtelivé varázsolni a karácsonyt.

Balázs Andi már sokszor állt egy jó ügy élére. Felszólalt a felelős állattartásért, a testpozitivitás kapcsán, de most egy olyan nemes tettel hívta fel magára a figyelmet, amiről mindenki elismeréssel beszél. A Kasszás Erzsiként országos ismertséget szerző színésznő 15 magányos embert vendégül lát karácsonykor vacsorára.

Rengeteg komment érkezik legújabb posztja alá Forrás: TV2

"Azok jelentkezését várom akik egyedül lennének aznap este és szívesen kimozdulnának otthonról. Van kedved? Vagy ismersz valakit, akire ráférne a társaság? Lesz finom vacsi, szól majd a kellemes zene a zongorán, beszélgetünk és kicsit jobbá teszünk egy magányos estét"

– írja bejegyzésében Andi, amihez nagy számban érkeznek a hozzászólások.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.