Durván megalázták a magyar énekesnőt, Balázs Andi nem hagyta szó nélkül - Fotó

body shaming Nagy Bogi Balázs Andi Árpa Attila megalázó Járai Máté
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi legutóbbi Instagram-posztjában ismét felhívta a figyelemet a body shaming pusztító hatásaira. A színésznő egy barátnőjét érte durva támadás, érthető, hogy képtelen volt szó nélkül elmenni mellette. Azonban nemcsak ő, hanem több magyar híresség is hangot adott kiakadásának.

Balázs Andi rendszeresen felszólal a body shaming ellen. Gyakran hangoztatja, hogy egyáltalán nem oké, ha valakit testi adottságai - vagy hiányosságai - miatt megaláznak.

Most Instagramon tett közzé egy durva kommentet, amiben egy barátnőjét, Nagy Bogi énekesnőt durván kritizálta egy kommentelő:

"Annamari azt hitte minap, hogy jó ötlet egy evészavarából kigyógyuló és ezt nyíltan vállaló, igazán csodaszép és tehetséges lánynak ilyeneket írni, akit szeretek. Tudta, hogy megteheti anélkül, hogy bármi következménye lenne a szavainak. Bárki. Bárkinek. Bármit írhat. Csak úgy. Annamarit nem érdekli, hogyha megbánt valakit. NE LEGYÉL OLYAN MINT ANNAMARI! (Persze kedvesen szóba elegyedtem vele és erre én is kaptam pár "kedves" szót.) Én pont lesz@rom az ilyen Annamarikat , de mi van akkor ha valaki nem olyan mint én? Ha ez annyira fáj neki, hogy esetleg kárt tesz magában? SOHA NE LEGYÉL ANNAMARI" - írta a képhez.

Az eseten nemcsak ő, hanem több más híresség is felháborodott:

"Szerintem hamarosan eljön az idő, remélem, hogy ezek a kommentek névvel együtt kerülnek a szégyenfalra! Ott a helye Annamarinak is a többi frusztrált boldogtalan kommentelővel együtt, ugyanis az, aki rendben van az életével, soha nem írna ilyet, SOHA!" - írta Járai Máté.

Árpa Attila pedig a következőket fűzte hozzá:

"Íme a teendő: Rámész a profiljára. Megnyomod a három pontot. Kiválasztod, hogy profil jelentése. Kiválasztod, hogy zaklatás, megfélemlites vagy ártalmas tartalom. Jelented. Vedd el a facebookját, és megtanulja a leckét. Én megtettem."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.