"Úgy éreztem, hogy Hanni már nem szeret" - Tóth Gabi őszintén vallott az anyaság nehézségeiről

Forrás: Tóth Gabi, Instagram -
Tóth Gabi család Hannaróza dackorszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi őszintén vallott arról, hogy egy anya élete nem mindig fenékig tejfel. A sztáranyuka a dackorszak kihívásairól mesélt, amelyek még őt is váratlanul érték. 

Tóth Gabi legújabb blogbejegyzésében arról ír, hogy milyen megpróbáltatásokkal kell mostanában Hannaróza édesanyjaként szembenéznie.

„Megünnepeltük a második születésnapját, és másnap úgy ébredt, hogy akkor mostantól dacos" – magyarázta az énekesnő. Gabit ez az időszak eléggé megviseli, és lelkiismeretfurdalása van, hogy sokat dolgozik és nem Hannarózával töldi minden idejét.

Gabi, amikor hazaérkezett legutóbbi klipjének forgatásáról, kislánya őt teljesen közömbösen fogadta, és csak a babájával volt elfoglalva.

Tóth Gabi teljesen összetört kislánya viselkedése miatt. Forrás: Tóth Gabi, Instagram

"Lehet, hogy hülyén hangzik, de azt éreztem, hogy szándékosan ignorál, és azt várja, hogy epekedjek a kegyeiért. Az a borzasztó, hogy ezzel együtt gyakorlatilag el is kezdtem epekedni a kegyeiért.» Anya kis csalogánya, hiányoztam neked« Nem! ... »Anya is játszhat a babáddal?« Nem... »És a macikával?« Nem..."

Nem ez volt az egyetlen nehéz pillanat Gabiék életében, de ez egy kicsit később érkezett el, amikor altatáskor Hannaróza már egyedül akart elaludni.

-mesélte Tóth Gabi, aki november végén őszinte gondolatokat osztott meg arról, hogy miként alakult kislánya bölcsibe szoktatása.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.