Mélyszegénységből a luxusig - így tört ki a szépséges nő nehéz körülményeiből

fashion week luxus siker ruhamárka gyönyörű szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Villámgyorsan megváltozott az élete, miután saját vállalkozásba fogott: ma már senki nem gondolná, honnan jött.

Az elképesztő szépségű Manuela Mosca sokáig a közép-angliai Sheffield egy legrosszabb környékén élt, ahol hemzsegtek a bűnözők, egy olyan házban, amelyet a település bocsátott rendelkezésére, jóval alacsonyabb áron - írja a The Sun.

Szerelmével sokáig nélkülöztek, majd ezt egyszer megelégelték, átgondolták a lehetőségeiket, és kitalálták, hogyan tudnák megváltoztatni az életüket. Vállalkozni kezdtek, és lényegében a divatipar felé fordultak: egészen pontosan használt ruhákat kezdtek árulni a kocsijuk csomagtartójából.

A vállalkozás annyira sikeresnek bizonyult, hogy mára saját ruhamárkájuk van, és hírességeket öltöztetnek. Ha ez nem lenne elég, nemrég megnyitották első boltjukat Sheffield legnagyobb bevásárlóközpontjában. A Soerelle UK nevet viselő márka népszerűségén hatalmasat lendített, hogy a Love Island valóságshow szereplői is szívesen viselik a ruháikat.

A fiatal nőnek és szerelmének három év alatt sikerült felépíteniük álomotthonukat, ahová már gyermekükkel költöztek be.

Történetük 2014-ben kezdődött. Az általuk árusított használt ruhákat újrahasznosították, átalakították, így ezek az egyedi ruhadarabok egyre népszerűbbé váltak. Manuela előtte egy night club programszervezőjeként dolgozott, férje, Jamie pedig vakoló volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.