Rubint Réka megvillantotta frissen műtött melleit a Seychelle-szigeteken - Fotó

fotó Rubint Réka szexi dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka előszeretettel posztol olyan képeket, ahol kihangsúlyozhatja tökéletes alakját. A fitnesz nagyasszonya újabban a Seychelle-szigetekről posztol, ahol frissen műtött melleit is megvillantotta.

Rubint Réka mindig is büszkén vállalta, hogy a szülést követően plasztikáztatta a melleit, mint ahogy azt sem rejtette véka alá, hogy tíz év után ismételten kés alá fekszik, mert elérkezett a csere ideje. A végeredményt mi magunk is megcsodálhatjuk egyik legutóbbi Instagram-fotóján, melyen egy narancssárga bikiniben pózol, nem bízva túl sokat a képzeletre.

Réka éppen alakreform tábort tart a Seychelle-szigeteken, ahová természetesen családja is elkísérte. A fitneszedző büszkén osztott meg képeket idősebb fiáról, Norbiról is, aki igazi szívdöglesztő pasi lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.