plasztikai műtét mell műtét Rubint Réka mellimplantátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka tíz év után rászánta magát egy újabb plasztikai műtétre - csak most volt rá ideje.

Rubint Réka bevallotta, sokszor megkapta a "műnő" jelzőt, amiért őszintén vállalta, hogy a szülést követően plasztikáztatta melleit.

"Vállaltam, mert ez is én vagyok. Nincs ebben semmi különös. A mell egy épp olyan testrész, amit életmóddal nem, vagy kevésbé lehet korrigálni, növelni vagy szebbé tenni" - írta Réka a közösségi oldalán.

Elmondta, a műtétre azért volt szükség, mert tíz év elteltével elérkezett a csere ideje. Hogy miért csak most került sor a beavatkozásra? Réka nagyon elfoglalt, így két edzéstábor között csak most tudott időt szakítani arra, hogy az előírt pihenési időt betartsa.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.