Plasztikáztatott Demcsák Zsuzsa: kipihentnek szeretett volna tűnni - Fotó

Life TV -
Demcsák Zsuzsa plasztikai beavatkozás hyaluronsavas ráncfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa már évek óta gondolkodott azon, hogyan szabadulhatna meg a szeme alatt lévő karikáktól és ráncoktól. Nem akart botoxoltatni, nem akart úgy kinézni, mint egy húszéves, és most végre megtalálta a megfelelő kezelést.

Demcsák Zsuzsa azt szerette volna, ha kipihentnek tűnik, ehhez pedig az kellett, hogy eltűnjenek a szeme alatti karikák és ráncok. Jó ideig kereste a megfelelő kezelést, és most végre meg is találta: a hyaluronsavas feltöltés mellett döntött. A változást pedig meg is mutatta közösségi oldalán.

"Se filter, se photoshop nincs egyik képen sem, csak az elsőn jobb a megvilágítás és több az önbizalmam... (...) Évek óta szemezgettem mindenféle beavatkozásokkal, próbáltam figyelmen kívül hagyni azt a plasztikai nyomást, ami a televíziós műsorvezetőkre, szereplőkre nehezül, de aztán döntöttem. Semmi látványos változást nem akartam, csak az őszinte csodálkozást a felett, hogy milyen kipihentnek tűnök. Pontosan ez történt! Hyaluronsavas feltöltést kaptam, de semmi botoxot, még csak meg sem kísérelt rábeszélni. Miért írom mindezt le? Mert rengetegen írtatok, gratuláltatok, amit köszönök! De ez a nem elhanyagolható tényező is benne van a vizuális összképben. És persze azért, mert szerintem hozzám hasonlóan sokan gondolkodtok ti is azon, mit tehettek a külsőtökért, ami változik az évekkel, viszont se sporttal, se étkezéssel nem lehet visszahozni. Nem is kell 20 évesnek kinézni, de lehet 40 felett is ragyogni. Nézzetek utána, menjetek el konzultációra és döntsetek szabadon a saját arcotokról, ami lehetőleg maradjon meg és ne egy hamis, Insta-ideát tükrözzön vissza" - írta Zsuzsa, majd két fotót is mutatott magáról.

Nem Demcsák Zsuzsa az egyetlen magyar híresség, aki őszintén beszélt arról, hogy segítségül hívta a szépségipar vívmányait. Nádai Anikó például pár hete műtette meg az orrát.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.