Tóth Andi depressziójáról vallott: "Őszintén, kezdtem már feladni"

depresszió vallomás nyaralás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi éppen egy karibi álomnyaraláson piheni ki az elmúlt év fáradalmait. Láthatóan nagyon jól érzi magát, rendszeresen posztol az utazásról, de egy-egy képhez egészen meglepő gondolatokat is társít.

Tóth Andi pár nappal ezelőtt érkezett a Karib-tenger gyönyörű szigetére, hogy kipihenje az elmúlt, igen sűrű évet. Arubán most végre volt ideje átgondolni, milyen volt az elmúlt éve, így most évértékelő posztjában beszélt arról, hogy azért nem csak móka és kacagás volt számára 2021.

"2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét, se nyugodt perceket. Ellenben mélypontokat, depressziót, alkoholt, meg mindent, de. Őszintén, kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a "barátaimtól" sem."

"Fogalmam sincs hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, ki*aszott tömött tárca, egészségesebb szervezet és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi. Hálás vagyok a Jóistennek, hogy magam mellett tudhatom ezt a két embert : @tothistiii @fejesada"

"Akik mellettem voltak a tavalyi év konkrétan minden napján. Így utólag köszi 2021. Akik meg jönnek ide b*szogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, lesz*phatnak. Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is" - írta bejegyzésében Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.