Tóth Andi egy darabig nem vállal több koncertet, elmondta, mi az oka a döntésének

pihenés koncert Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi egy hosszabb pihenéssel kezdi az évet, Instagramján számolt be döntésének okáról.

Hosszú év áll Tóth Andi mögött. Az új dalok és a rengeteg koncertezés mellett idén Andrei Mangrával ők nyerték meg a Dancing with The Stars legutóbbi évadát, így érthető, ha úgy érzi, egy kis pihenésre van szüksége.

"Január pihi lesz. Nem vállaltam koncertet sem, mert ki akarom pihenni az elmúlt két évet. Meg fel kéne dolgozni. Szóval, miközben nem kevés arcmaszkkal hidratálok, és próbálom eltüntetni a szemem alatti monoklikat (amiket sikerült jó szögből fotózzak, hogy ne látszódjon, de azért ott van), befejezem az új dalokat és dobálom ki nektek idén" - írta egyik Instagram-posztjában.

A pihenést már meg is kezdte az énekesnő, aki épp Noszvajon tartózkodik, és a követők legnagyobb örömére néhány szexi, fürdőruhás fotót is feltöltött magáról közösségi oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.