"Nagyon komolyan elgondolkodtam, hogy otthagyom a színházat" - őszintén vallott a népszerű magyar színész

Forrás: Life tv -
elhagyása család munka színészi pálya Sánta László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sánta László kisfia, Lacika hamarosan iskolás lesz, ami miatt szeretne még több időt a kisfiával tölteni. Emiatt pedig elgondolkodott azon, hogy felhagy a színészi pályával. 

Sánta László színművészként rengeteget dolgozik, főként akkor, amikor a kisfia lefekvéshez készülődik. Egyre inkább azon gondolkodik, hogy civil munkáját választja a színház helyett, hogy még több időt tölthessen a gyermekével.

"Nagyon sokat dolgozom, tényleg. Azt kell mondanom, nincs sajnos elég időm a gyerekre. Az igazat megvallva az utóbbi másfél két hónapban nem volt elég időnk együtt...

Sánta Laci lehet, hogy otthagyja a színházat Forrás: Life tv

Nagyon komolyan elgondolkodtam, hogy otthagyom a színházat. Lacika hamarosan iskolás lesz, és nagyon szeretnék vele sokat tanulni, sokat lenni...

A színház alapvetően nehezen tervezhető életet is jelent. Pont, amikor a gyereknek arra volna szüksége, hogy lefürdesd, mesét olvass neki... ez teljesen kimarad, hogyha színészként dolgozol, hiszen akkor kezdesz el igazán ébredezni, amikor a gyereknek arra van szüksége, hogy mellette légy... Az, hogy első és második osztályban tudjak neki segíteni a házi feladatokban, én azt érzem, hogy nekem ott kell lennem" - nyilatkozta Laci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.