Megtörte a csendet a koronavírusban elhunyt Meat Loaf felesége: így teltek a legenda utolsó órái

Forrás: FilmMagic/2012 Gary Miller/Gary Miller -
barát Meat Loaf rockzenész rock legjobb énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, január 21-én elhunyt a rocklegenda Meat Loaf. A 74 éves zenészt rengetegen gyászolják, felesége most megtörte a csendet, és elmondta, mit érez most, hogy Meat elhunyt.

A Grammy-díjas Meat Loaf koronavírusban hunyt el. A 74 éves zenész felesége és két lánya az utolsó percekig mellette voltak. A rocklegenda özvegye, Deborah megköszönte a rajongók kívánságait, és így fogalmazott a People magazinnak:

Elmesélte, hogy zajlottak a férje utolsó órái.

Deborah megköszönte az őket körülvevő szeretetet, és elmondta, mennyire boldog attól, hogy ilyen sokan ismerték és szerették a férjét.

"Számomra minden róla szólt. Attól a naptól kezdve, hogy megismerkedtünk, ő volt az egész világom, imádtam őt. Nem telt el nap, hogy ne mondtuk volna el a másiknak, mennyire szeretjük egymást. Nem volt olyan nap, hogy ne öleltük volna meg egymást...

- jegyezte meg Deborah, aki 2007-ben ment hozzá a rockzenészhez.

"Közös életünk egy kaland volt. Ő volt a legjobb barátom, a bizalmasom, a szeretőm és nagyon hiányzik. Bármennyire is fáj most a szívem, ugyanakkor tele van szeretettel és dicsőséggel. Örökké szeretni foglak, Michael" - mondta érzelmesen Meat Loaf felesége a Daily Mailnek.

Meat Loaf és a felesége a vörös szőnyegen. Forrás: FilmMagic/2012 Gary Miller/Gary Miller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.