Nádai Anikó: "Olyan, mintha valaki ülne a gyomorszájamon"

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram -
Hajmásy Péter Nádai Anikó várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reggeli és a Házasodna a gazda háziasszonya, Nádai Anikó mindenben számíthat a párjára: a férfi a tenyerén hordozza, aggódik, hogy minden rendben legyen a szerelmével, és gondoskodik arról, hogy Anikó a lehető legboldogabb kismama legyen.

„Teljesen más ez a terhesség, mint az első volt. Lelkileg és fizikailag is máshogyan élem meg. Az elsőnél 26 éves voltam, akkor 8 hónapos terhesen kifestettem a gyerekszobát! Ezt Peti nem is engedné! Az, hogy most ezt együtt, összetartásban csináljuk, lelkileg nagyon feltölt" – mesélte a friss, már szerdánként megjelenő hot! magazinnak a gyönyörű kismama.

Dominikán kérte meg Nádai Anikó kezét Hajmásy Péter Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

„Jól vagyok, a tavalyi év meg ez a január is annyi pozitív dologgal járt, hogy egyáltalán nincs okom a panaszra. Azért nyilván fáradékony vagyok, meg folyamatosan émelygek. Nemcsak délelőtt, hanem egész álló nap érzem: olyan, mintha valaki ülne a gyomorszájamon. Remélem, ez nemsokára el fog múlni!" - tette hozzá.

Anikó és a vőlegénye a friss hot!-ban arról is beszámol, hogy a műsorvezető kisfia várja-e már a testvért, illetve azt sem rejtik véka alá, hogy terveik szerint mikor házasodnak össze.

A hot!-ot digitális formában is megtaláljátok, a digitalstand.hu/hotoldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.