Hírességek, akik nem tudtak ellenállni a csábításnak, és lenyúltak néhány forgatási kelléket

Deadpool Kristen Stewart Andrew Garfield Dakota Johnson magazin Harry Potter Rupert Grint Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok is csak emberek, néha elcsábulnak, és bizony akadnak köztük is olyanok, akik nem kérték, hanem elvették a szívüknek kedves tárgyat vagy öltözéket. 

Andrew Garfield

A népszerű színészt korábban arról faggatták az újságírók, hogy megtarthatott-e egy Pókember-jelmezt a forgatást követően. Ugyanis ez nem megszokott és hétköznapi dolog, hogy valaki elvihet bármit egy forgatás után, de a színész mégsem tudott ellenállni, és hazavitt egy kosztümöt magával. A kérdés már csak az, hogy ezt észrevették-e az illetékesek, ugyanis nem ez volt az egyetlen darab, 23-25 másik jelmez is készült a különböző jelenetekhez.

Webb Andrew Garfield A csodálatos Pókemberben. Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Marvel Enterprises / Avi Arad Productions/Marvel Enterprises / Avi Arad Pr

Ryan Reynolds

De nemcsak Andrew Garfield vágyott a forgatás alatt viselt öltözékére, Ryan Reynolds sem volt ezzel másként. A színész nemrég azzal dicsekedett, hogy lenyúlta az antihősDeadpool ikonikus jelmezét. Reynolds nem érzi magát hibásnak a jelmez eltulajdonítása miatt, ez ugyanis szerinte megvigasztalta őt azért, hogy tíz évet várnia kellett a film elkészültére. A népszerű színész amolyan visszaeső szarka, hiszen már A zöld lámpás szettjéből is elvitte a lámpás gyűrűjét. A film forgatása után azonban arról beszélt, hogy annál a filmnél mindent speciális effektek oldottak meg, így más nem került a keze ügyébe, amit el tudott volna vinni. Szerencsére a Warner Bros. viccesre vette a figurát, és egy Twitter üzenetben kérte vissza a színésztől, aki a film bukására utalva csak annyit mondott, hogy "Ha Nuvaringet használtunk volna alapjáraton, akkor nem lennénk most ekkora gondban!"

Ryan Reynolds és a híres jelmez. Forrás: Imaginechina via AFP/Niu daqing - Imaginechina/Niu Daqing

Kristen Stewart

A színésznő többször is kijelentette, hogy számára minden gyűrűnek egyedi jelentése van. Ha ezt vesszük alapul, akkor az sem okozhat meglepetést, hogy a Twilight-filmek forgatásáról is van két nem hétköznapi darabja. Az egyiket még a forgatás elején szerezte, ezt a filmben játszott karakterének, Bella Swan-nak az anyja adta neki. Kristent az elmondása alapján a rendezőre emlékezteti a gyűrű. A másik az az eljegyzési gyűrű, amellyel filmbeli szerelme, Edward Cullen, azaz Robert Pattinson kérte meg a kezét. Az azonban kérdéses, hogy vajon a mai napig megbecsüli-e az utóbbit, hiszen azóta a színészpár igencsak viharos kölülmények között intett búcsút egymásnak.

Kristen Stewart és gyűrűi. Forrás: AFP/Kenzo Tribouillard

Dakota Johnson

A szürke ötven árnyalata könyvsorozat és annak filmadaptációja annak idején nagyon megosztotta a közönséget, és kevesen vallották be, hogy olvasták volna a könyveket vagy megnézték a filmeket, ennek ellenére Hollywoodnak abszolút megérte megfilmesíteni a trilógiát. Talán nem meglepő, hogy Dakota Johnson is lenyúlt egy-két olyan dolgot, ami fontos szerepet játszott filmbeli karakterének az életében. Ez pedig nem volt más, mint néhány szexi fehérnemű, amit magával vitt, hiszen nagyon kényelmesek voltak, és egy pikáns tárgy, az ostor, ami szintén a film egyik alapkelléke volt.

Dakota Johnson a Szürke ötven árnyalata film londoni bemutatóján. Forrás: WireImage/2015 Eamonn McCormack/Eamonn Mccormack

Rupert Grint

A Harry Potter filmek forgatásáról szinte minden színésznek vannak emléktárgyai, melyenek láttán szívesen nosztalgiáznak. De nem mindenkinek kellett ellopnia azokat, volt, aki inkább elkérte kedvenc tárgyait. Így történt az is, hogy Daniel Radcliffe kapott két pár szemüveget, egyet az első film forgatásáról, a másikat pedig az utolsóról. Ruper Grint azonban nem kérte, hanem elvette kedvenc kellékét. Történt ugyanis, hogy a negyedik film forgatása során elvitt egy aranytojást, azonban az öröme nem tartott sokáig, ugyanis az ál-sárkány tojás és a benne lévő kristály 10 ezer dollárt ért, így azt röviddel azután, hogy elvitte, vissza kellett szolgáltatnia.

Rupert Grint a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmben.

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros / 1492 Pictures/Warner Bros / 1492 Pictures

Ez is érdekelhet: Sztárok, akik kétszer is örök hűséget fogadtak egymásnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.