Ábel Anita bocsánatot kért, miután igen erős kijelentéseket tett Győzike állapotára

Forrás: Ábel Anita, Instagram -
Ábel Anita Gáspár Győző mentális betegség Ébredj velünk! bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző a napokban vallott mentális betegségeiről és öngyilkossági kísérleteiről. Ábel Anita akkor úgy vélte, mivel Győzike nem néz ki úgy, mintha beteg lenne, így nem is lehet az.

Az Ébredj velünk! című reggeli műsorban tegnapelőtt Ábel Anita a Romantic tagjaival beszélgetett, majd több, igencsak megkérdőjelezhető mondat is elhagyta a száját:

"Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze... Nem úgy nézel ki!" – mondta a műsorvezető, amire Gáspár Győző azt mondta: pedig van baj. Némi hümmögés után nevetés tört ki a stúdióban.

Ábel Anita Forrás: Ábel Anita, Instagram

"Jó, hagyjál már! Dolgozd föl, hogy 50 leszel! Bizonyos dolgok már nem úgy mennek" – folytatta a műsorvezető, aki még azt sem felejtette el megemlíteni, Győző szerinte még sosem nézett ki ilyen jól.

A beszélgetés után sokan fejezték ki felháborodásukat, sőt, több portálon születtek véleménycikkek a témával kapcsolatban. Ábel Anita rengeteg ember szerint rendkívül érzéketlenül viselkedett, miközben egy ember őszintén vallott a nehézségeiről.

Miután kirobbant a botrány, Ábel Anita hosszú Instagram-posztban kért bocsánatot. Azzal kezdte, hogy rengeteget gondolkozott a poszt megírásán, de végül úgy gondolta, hogy ha hibázunk, azt vállalni kell. Azt írta, hogy rosszul reagált egy ember nyilatkozatára, ráadásul a legszomorúbb emberi reakcióval: közömbösséggel és hitetlenséggel.

Ezután azzal védekezett, hogy aki ismeri őt, pontosan tudja, mennyire empatikus, és mindig kiáll mások mellett. Bevallotta, hogy Győzike problémáját ezúttal nem vette komolyan, pedig fontos, hiszen a depresszió, a szorongás és a pánik köztünk jár. Hozzátette, ő is sokszor szorongott, miközben mosolygott. Elnézést kért mindenkitől, aki a riportot nézte, és elmondta, Győzikétől is bocsánatot kért már.

Hétfőn reggel a műsorvezető kérésére a reggeli műsorban bővebben foglalkoznak majd a mentális betegségekkel, és azzal, hogy a környezet hogyan tud segíteni. Mert úgy véli, nem szabad abba a hibába esni, amibe ő, azaz meg kell hallani a segélykiáltást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.