Müller Péter: Ez tesz képessé arra, hogy kiállj magadért

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

A külső segítség sohasem pótolhatja a benső segítségedet, amikor fényed és erőd belülről sugárzik, és mindig képessé tesz, hogy kiállj magadért.

"A külső segítség sohasem pótolhatja a benső segítségedet, amikor fényed és erőd belülről sugárzik..." Forrás: Shutterstock

Egy fuldoklót ki kell húzni a partra, de utána rá kell venni arra, hogy tanuljon meg úszni. Végső soron sorsunkat mi éljük, mi oldjuk meg, külső történetünk nem más, mint saját varázsvilágunkból létrejött realitás. Erőt senkinek sem lehet „adni", legfeljebb ráébreszteni, hogy van neki és használja.

Müller Péter korábbi írásait itt tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.