Makói szépség képviseli Magyarországot a Top Model of the World szépségversenyen - Videó

szépségverseny szépségkirálynő Fásy Ádám Palócz Léna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorában vendégeskedett Fásy Ádám, a magyarországi verseny licenctulajdonosa, és a makói születésű szőkeség, Palócz Léna, aki hazánkat fogja képviselni a világversenyen. 

Fásy Ádám felfedezettje, Palócz Léna még csak 19 éves, és nemrég kezdte a modellkarrierjét. A világversenyen tervei szerint nemcsak a szépségét, hanem a tehetségét is lesz lehetősége megmutatni A modell Johannes Brahms V. Magyar Táncát szeretné előadni.

Léna és a magyarországi verseny licenctulajdonosa, Fásy Ádám a Mokkában vendégeskedett, ahol a műsorvezető elárulta, hogy mire kell figyelni a világversenyre való felkészülés során. A tavalyi versenyen hazánkat a szépséges Frankó Melinda képviselte, aki végül a 6.helyet szerezte meg. A Top Model of the World szépségversenyre eddig több mint 50 ország jelentkezett, de általában kétszer ennyi nemzet képviselteti magát.

Tavaly az egész ország aggódott Fásy Ádámért, amikor minden hír arról szólt, hogy a tévés súlyos infarktust szenvedett. Először a családja is nagyon megijedt, de a kezeléseknek és az életmódváltásnak köszönhetően mára teljesen felépült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.